CNC-koneistus ja CNC-sorvaus

CNC-koneistus ja CNC-sorvaus ovat Kauniston Koneistamon ydinosaamista. Se on meidän juttumme! Tarjoamme koneistuspalveluita pääasiassa teollisuuden toimijoille ja suuremmille yrityksille. CNC-koneistus pitää sisällään muun muassa CNC-sorvausta ja jyrsintää. Koneistamme pääasiassa uusia tuotteita eli teollisuuden komponentteja. Valmistamme osia myös kunnossapidon tarpeisiin eli koneistamme teollisuuskoneiden korjausosia sekä jigejä, muotteja ja kiinnittimiä.

Alihankinta on meidän juttumme – koneistamme tuotteet asiakkaidemme kuvien ja mallien mukaisesti. Pääasiassa teemme pieniä ja keskisuuria sarjoja. Lisäksi valmistamme myös yksittäiskappaleita ja protosarjoja.

Kauniston Koneistamo – Yli 40 vuotta historiaa ja kokemusta!

 • Nopea ja luotettava toimitus
 • Korkea laatu ja oma laatujärjestelmä
 • Ammattitaitoinen henkilökunta
 • Monipuolinen materiaaliosaaminen
 • Nykyaikainen ja laadukas konekanta

Toimimme tarvittaessa myös alihankintakonepajana eli pystymme tarjoamaan palvelukokonaisuuden, johon kuuluvat muun muassa CNC-koneistus, CNC-sorvaus, CNC-jyrsintä, rakenteen hitsaus sekä pinta- ja lämpökäsittelyt.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Laadukas konekanta ja pieni huippuammattilaisporukka

Koneistamme pääasiassa metallituotteita lastuavilla menetelmillä: CNC-koneistus, CNC-sorvaus, CNC-jyrsintä, poraaminen. Konekantamme on moderni ja uusin hankintamme on monitoimisorvi, joka edustaa alan huipputekniikkaa: yksi kone valmistaa monimutkaisetkin kappaleet alusta loppuun.

Hyödynnämme koneistuksen apuna uusimpia CAM -ohjelmia. Palveluumme kuuluu myös valmius vastaanottaa kappaleiden 3D- ja 2D-malleja sähköisesti, esimerkiksi STP-, SLDPRT-, IGS- ja DXF/DWG-muodoissa. Käytämme koneistuksen eri vaiheissa viimeisintä tekniikkaa.

Ammattitaitoinen henkilökunta ja nykyaikaiset laitteet takaavat laadukkaan työnjäljen. Noudatamme kaikessa toiminnassamme SFS-EN ISO 9001: 2008 standardiin perustuvaa laatujärjestelmää.

Koneistamme mm.

 • Rakenneterästä
 • Ruostumattomia teräksiä
 • Haponkestäviä teräksiä
 • Nuorrutusteräksiä
 • Työkaluteräksiä

Näiden materiaalien lisäksi koneistamme myös alumiinia, messinkiä, pronssia, muoveja, titaania, Duplexia, Super Duplexia sekä 254 SMO:ta. Tarvittaessa autamme ja neuvomme asiakkaita myös materiaalivalinnoissa.

Vuosisopimus tuo sujuvuutta ja varmuutta työhön

CNC-koneistus vuosisopimuksen puitteissa on hyvä valinta teollisuuden toimijoille ja yrityksille. Referensseistämme voimme mainita Wärtsilän, joka on luottanut palveluumme jo vuosia.

 • Tilausten sujuvuus
 • Sovittu hinta
 • Sovitut osat
 • Sovitut aikataulut

Sopimusasiakkuus merkitsee sujuvuutta ja varmuutta. Sovimme vuodeksi eteenpäin muun muassa osista, aikatauluista ja hinnoista. Kaikki epävarmuus jää pois ja varaamme sovitun kapasiteetin asiakkaalle. Osat valmistuvat ajallaan ja toiminta on tehokasta.

Tuotekehitys

Teemme tiivistä yhteistyötä sopimusasiakkaittemme kanssa ja autamme myös tuotekehityksessä – miten CNC-sorvaus ja koneistusprosessi voidaan toteuttaa tehokkaammin ja miten osien valmistettavuutta voidaan parantaa.

Toimitusaika

Keskimäärin kappaleet valmistuvat tilauksesta noin 2-4 viikossa, mutta erityisen laajat työt voivat vaatia pidemmän toimitusajan. Toimitusaika määräytyy aina työn mukaan ja riippuu projektin laajuudesta.

Sopimusasiakkaidemme toimitusajat määritellään vuosisopimuksessa ja toki myös kiireelliset työt onnistuvat tarpeen vaatiessa.

Ota yhteyttä

Pajamme sijaitsee Turussa ja palvelemme koko Varsinais-Suomen alueella.

Soita meille ja lähetä meille kappaleen sähköinen 3D/2D-malli tai PDF-kuva, niin laskemme sinulle tarjouksen.

Ota yhteyttä

Osien CNC-Koneistus ammattitaidolla

CNC-Sorvaus vaatii ammattitaitoa

Erilaisten osien CNC-sorvaaminen

CNC-sorvaus ruostumaton akseli

Yhteydenotto

Suosittele meitä:

Osuma.fi