CNC-sorvaus ja CNC-jyrsintä

CNC-sorvaus ja CNC-jyrsintä onnistuu Kauniston Koneistamolta yli 40 vuoden kokemuksella. Laadukas konekanta ja uusimmat ohjelmistot yhdessä kivenkovien ammattilaisten kanssa takaavat aina loistavan lopputuloksen.

Olemme teollisuuden alihankinnan ammattilaisia, joilta onnistuvat kaikki kokonaisratkaisut aina koneistuksesta kokoonpanoon ja viimeistelyyn asti! CNC-jyrsintä ja CNC-koneistus ovat erikoisosaamistamme, joten saat parasta mahdollista työjälkeä.

 

CNC-sorvaus ja CNC-jyrsintä - Kysy lisää

Laadukas konekanta ja huippuammattilaiset

Koneistamme pääasiassa metallituotteita lastuavilla menetelmillä: CNC-sorvaus, -koneistus, -jyrsintä ja -poraus. Konekantamme on moderni ja uusin hankintamme on monitoimisorvi, joka edustaa alan huipputekniikkaa. Yksi kone valmistaa monimutkaisetkin kappaleet alusta loppuun. CNC-jyrsintä ja -koneistus ovatkin erinomaisia valmistustapoja moneen eri projektiin.

 

CNC-jyrsintä ja -sorvaus yli 40 vuoden kokemuksella

CNC-jyrsintä ja CNC-sorvaus onnistuu meiltä yli 40 vuoden kokemuksella. Vuosikymmenten aikana olemme löytäneet parhaat toimintamallit, jotta asiakkaamme saisivat parasta mahdollista laatua. Vaalimme ylpeydellä muun muassa seuraavia ominaisuuksiamme:

  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Korkea laatu ja oma laatujärjestelmä
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Monipuolinen materiaaliosaaminen
  • Nykyaikainen ja laadukas konekanta


Alihankinta on meidän juttumme – koneistamme tuotteet asiakkaidemme kuvien ja mallien mukaisesti. Pääasiassa teemme pieniä ja keskisuuria sarjoja. Lisäksi valmistamme myös yksittäiskappaleita ja protosarjoja. Pystymme tarjoamaan palvelukokonaisuuden, johon kuuluvat muun muassa CNC-jyrsintä, CNC-sorvaus, koneistus, rakenteen hitsaus sekä pinta- ja lämpökäsittelyt.

 

Tutustu alihankintapalveluihin

Mukana CNC-sorvauksen ja CNC-jyrsinnän tuotekehityksessä

Teemme tiivistä yhteistyötä sopimusasiakkaittemme kanssa ja autamme myös tuotekehityksessä – miten CNC-sorvaus, -jyrsintä ja koneistusprosessi voidaan toteuttaa tehokkaammin ja miten osien valmistettavuutta voidaan parantaa.

CNC-jyrsintä ja -sorvaus uusimmilla ohjelmistoilla

Hyödynnämme koneistuksen ja CNC-sorvauksen apuna uusimpia CAM-ohjelmia. Palveluumme kuuluu myös valmius vastaanottaa kappaleiden 3D- ja 2D-malleja sähköisesti, esimerkiksi STP-, SLDPRT-, IGS- ja DXF/DWG-muodoissa. Käytämme koneistuksen eri vaiheissa viimeisintä tekniikkaa.

Osaava henkilökunta

Ammattitaitoinen henkilökunta ja nykyaikaiset laitteet takaavat laadukkaan työnjäljen. CNC-sorvaus ja CNC-jyrsintä ovat tarkkoja valmistustekniikoita, joissa täytyy kiinnittää huomiota tarkkaan mittaukseen ja suunnitteluun. Noudatamme kaikessa toiminnassamme SFS-EN ISO 9001: 2008 standardiin perustuvaa laatujärjestelmää.

CNC-sorvaus vuosisopimuksella sujuvoittaa työtä

CNC-sorvaus tai CNC-jyrsintä vuosisopimuksen puitteissa on hyvä valinta teollisuuden toimijoille ja yrityksille. Referensseistämme voimme mainita Wärtsilän, joka on luottanut palveluumme jo vuosia.

  • Tilausten sujuvuus
  • Sovittu hinta
  • Sovitut osat
  • Sovitut aikataulut

Sopimusasiakkuus merkitsee sujuvuutta ja varmuutta. Sovimme vuodeksi eteenpäin muun muassa osista, aikatauluista ja hinnoista. Kaikki epävarmuus jää pois ja varaamme sovitun CNC-jyrsinnän tai -sorvauksen kapasiteetin asiakkaalle. Osat valmistuvat ajallaan ja toiminta on tehokasta.

Kysy lisää CNC-sorvauksesta

Toimitusaika

Keskimäärin kappaleet valmistuvat tilauksesta noin 2-4 viikossa, mutta erityisen laajat työt voivat vaatia pidemmän toimitusajan. Toimitusaika määräytyy aina työn mukaan ja riippuu projektin laajuudesta sekä CNC-sorvauksen, CNC-jyrsinnän tai koneistuksen määrästä.

 

Sopimusasiakkaidemme toimitusajat määritellään vuosisopimuksessa ja toki myös kiireellinen CNC-sorvaus tai CNC-jyrsintä onnistuu tarpeen vaatiessa.

 

Kiinnostaako CNC-jyrsintä tai muu palvelu? Ota yhteyttä

Pajamme sijaitsee Turussa ja meiltä onnistuu CNC-sorvaus sekä CNC-jyrsintä koko Varsinais-Suomen alueella. Valmistamme muun muassa uusia tuotteita alihankinta-asiakkaille. Soita meille ja lähetä kappaleen sähköinen 3D/2D-malli tai PDF-kuva, niin laskemme sinulle tarjouksen.

 

CNC-jyrsintä tai CNC-sorvaus - Pyydä tarjous