Konepaja Turku, Raisio & Kaarina | Kauniston Koneistamo Oy

Laadukasta lastuavaa CNC-työstöä – ammattitaidolla vuodesta 1977

Soita ja pyydä tarjous koneistuksesta!

02 255 0555

CNC-sorvaus ja CNC-jyrsintä

CNC-sorvaus ja CNC-jyrsintä yli 40 vuoden kokemuksella. Laadukas konekanta ja uusimmat ohjelmistot yhdessä kivenkovien ammattilaisten kanssa takaavat aina loistavan lopputuloksen.

Olemme teollisuuden alihankinnan ammattilaisia, joilta onnistuu kaikki kokonaisratkaisut aina koneistuksesta kokoonpanoon ja viimeistelyyn asti

 

Kysy lisää cnc-sorvauksesta tai CNC-jyrsinnästä

Laadukas konekanta ja huippuammattilaiset

Koneistamme pääasiassa metallituotteita lastuavilla menetelmillä: CNC-sorvaus, -koneistus, -jyrsintä ja -poraus. Konekantamme on moderni ja uusin hankintamme on monitoimisorvi, joka edustaa alan huipputekniikkaa. Yksi kone valmistaa monimutkaisetkin kappaleet alusta loppuun.

 

CNC-jyrsintää ja -sorvausta yli 40 vuoden kokemuksella

Teemme CNC-jyrsintää ja CNC-sorvausta yli 40 vuoden kokemuksella. Vuosikymmenten aikana olemme löytäneet parhaat toimintamallit, jotta asiakkaamme saisivat parasta mahdollista laatua. Vaalimme ylpeydellä muun muassa seuraavia ominaisuuksiamme:

  • Nopea ja luotettava toimitus
  • Korkea laatu ja oma laatujärjestelmä
  • Ammattitaitoinen henkilökunta
  • Monipuolinen materiaaliosaaminen
  • Nykyaikainen ja laadukas konekanta


Alihankinta on meidän juttumme – koneistamme tuotteet asiakkaidemme kuvien ja mallien mukaisesti. Pääasiassa teemme pieniä ja keskisuuria sarjoja. Lisäksi valmistamme myös yksittäiskappaleita ja protosarjoja. Pystymme tarjoamaan palvelukokonaisuuden, johon kuuluvat muun muassa CNC-sorvaus, koneistus, CNC-jyrsintä, rakenteen hitsaus sekä pinta- ja lämpökäsittelyt.

 

Tutustu alihankintapalveluihin

Mukana CNC-sorvauksen ja CNC-jyrsinnän tuotekehityksessä

Teemme tiivistä yhteistyötä sopimusasiakkaittemme kanssa ja autamme myös tuotekehityksessä – miten CNC-sorvaus, CNC-jyrsintä ja koneistusprosessi voidaan toteuttaa tehokkaammin ja miten osien valmistettavuutta voidaan parantaa.

Uusimmat ohjelmistot

Hyödynnämme koneistuksen ja CNC-sorvauksen apuna uusimpia CAM-ohjelmia. Palveluumme kuuluu myös valmius vastaanottaa kappaleiden 3D- ja 2D-malleja sähköisesti, esimerkiksi STP-, SLDPRT-, IGS- ja DXF/DWG-muodoissa. Käytämme koneistuksen eri vaiheissa viimeisintä tekniikkaa.

Osaava henkilökunta

Ammattitaitoinen henkilökunta ja nykyaikaiset laitteet takaavat laadukkaan työnjäljen. CNC-sorvaus ja CNC-jyrsintä ovat tarkkoja valmistustekniikoita, joissa täytyy kiinnittää huomiota tarkkaan mittaukseen ja suunnitteluun. Noudatamme kaikessa toiminnassamme SFS-EN ISO 9001: 2008 standardiin perustuvaa laatujärjestelmää.

CNC-sorvaus vuosisopimuksella sujuvoittaa työtä

CNC-sorvaus tai CNC-jyrsintä vuosisopimuksen puitteissa on hyvä valinta teollisuuden toimijoille ja yrityksille. Referensseistämme voimme mainita Wärtsilän, joka on luottanut palveluumme jo vuosia.

  • Tilausten sujuvuus
  • Sovittu hinta
  • Sovitut osat
  • Sovitut aikataulut

Sopimusasiakkuus merkitsee sujuvuutta ja varmuutta. Sovimme vuodeksi eteenpäin muun muassa osista, aikatauluista ja hinnoista. Kaikki epävarmuus jää pois ja varaamme sovitun CNC-jyrsinnän tai -sorvauksen kapasiteetin asiakkaalle. Osat valmistuvat ajallaan ja toiminta on tehokasta.

Kysy lisää CNC-sorvauksesta

Toimitusaika

Keskimäärin kappaleet valmistuvat tilauksesta noin 2-4 viikossa, mutta erityisen laajat työt voivat vaatia pidemmän toimitusajan. Toimitusaika määräytyy aina työn mukaan ja riippuu projektin laajuudesta sekä CNC-sorvauksen tai koneistuksen määrästä.

 

Sopimusasiakkaidemme toimitusajat määritellään vuosisopimuksessa ja toki myös kiireelliset CNC-jyrsinnän tai sorvausken työt onnistuvat tarpeen vaatiessa.

 

Kiinnostaako CNC-jyrsintä tai muut palvelut? Ota yhteyttä

Pajamme sijaitsee Turussa ja teemme CNC-sorvausta sekä CNC-jyrsintää koko Varsinais-Suomen alueella. Valmistamme muun muassa uusia tuotteita alihankinta-asiakkaille. Soita meille ja lähetä kappaleen sähköinen 3D/2D-malli tai PDF-kuva, niin laskemme sinulle tarjouksen.

 

Pyydä tarjous cnc-jyrsinnästä tai cnc-sorvauksesta