Alihankintakonepaja – kokonaisratkaisut

Alihankintakonepaja toteuttaa asiakkailleen erilaiset koneistusratkaisut heidän haluamallaan tavalla. Kauniston Koneistamo on monipuolinen ja kokonaisvaltainen alihankintakonepaja, jonka ydinosaamista on CNC-koneistus. Olemme teollisuuden alihankinnan ammattilaisia ja meillä on yli 40 vuoden historia ja kokemus alihankintakoneistuksista ja muista teollisuuden töistä.

Alihankintakonepaja toteuttaa koneistusosiin ja tuotteisiin liittyvät kokonaisratkaisut aina koneistuksesta tuotteen kokoonpanoon ja viimeistelyyn asti.

Alihankintakonepaja - Ota yhteyttä

Alihankintakonepajan palvelut

Olemme alihankintakonepaja ja yhteistyökumppani, joka pystyy toteuttamaan kokonaisuudet aina koneistuksesta hitsattuun rakenteeseen. Meiltä järjestyy myös rakenteen pintakäsittely, lämpökäsittely ja maalaus. Yhteistyökumppanimme Indigovisio tekee tarvittaessa 3D-mallit, työpiirustukset sekä toteuttaa visulisoinnin asiakkaamme tuotteille tai idealle.

 • Koneistus
 • Hitsaus
 • Laserleikkaus
 • Vesileikkaus
 • Plasmaleikkaus
 • Pintakäsittely
 • Lämpökäsittely
 • 3D-mallit ja visualisointi
Ota yhteyttä ja kerro koneistustarpeestasi

Valmistamme uusia tuotteita ja teemme kunnossapitotöitä

Alihankintakonepaja Kauniston Koneistamo on keskittynyt pääasiassa uusien tuotteiden valmistukseen. Teemme piirustusten ja sähköisten mallien mukaisia tuotteita teollisuuteen sekä yrityksille. Valmistamme muun muassa komponentteja ja suurempia rakenteita teollisuuden tarpeisiin. Jonkin verran teemme myös kunnossapitotöitä sekä koneistamme esimerkiksi korjausosia koneisiin.

Toteutamme tuotteet valmiiden kuvien perusteella ja teemme tarvittaessa yhteistyötä asiakkaan suunnittelijan kanssa koneistettavuuden parantamiseksi. Avustamme tarvittaessa myös materiaalien valinnoissa. Yhteistyökumppanimme Indigovisio auttaa asiakkaitamme tarvittaessa 3D-mallien ja työpiirustusten toteuttamisessa.

Voit sopia kanssamme myös vuosisopimuksen

Vuosisopimus tarkoittaa sujuvuutta ja varmuutta. Asiat lyödään kerralla lukkoon ja epävarmuus jää pois. Alihankintakonepaja varaa sovitun kapasiteetin vuosisopimusasiakkaillemme ja toimitamme sovitut tuotteet sovitussa aikataulussa.

Vakioasiakkaitamme palvelemme myös tuotekehityksessä ja pohdimme yhdessä esimerkiksi, miten tuotteiden valmistettavuutta voisi parantaa.

Taitava ammattiporukka on suurin vahvuutemme

Työporukkamme on pieni ja kaikki ovat oman alansa huippuammattilaisia. Myös materiaaliosaamisemme on vahvaa ja monipuolista. Alihankintakonepaja työstää myös vaikeita materiaaleja laadukkaasti – tämän mahdollistavat modernit koneet ja osaava henkilökunta, joka tuntee muun muassa CNC-sorvauksen ja -jyrsinnän kuin omat taskunsa.

Toimituksemme on nopea ja luotettava sekä työnlaatumme korkea. Meillä on käytössä myös laatujärjestelmä, joka perustuu SFS-EN ISO 9001: 2008 standardiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää koneistuspalveluista
Alihankintakonepajan tuottama siipipyörä CNC-sorvaus alihankintakoneistuksena. Alihankintakonepaja toteuttaa monenlaiset projektit. Vinssi alihankintakonepajaltamme. Tarvitsit sitten osia tuotantoon, varaosia tai muita koneistettavia tarvikkeita, alihankintakonepaja palvelee sinua.

Yhteydenotto

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kauniston Koneistamo
Kaviokuja 10
20380 TURKU

Y-tunnus: 0629748-2
Puh: +358236197664

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kauniston Koneistamo:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.