Alihankintakonepaja – kokonaisratkaisut

Kauniston Koneistamo on monipuolinen ja kokonaisvaltainen alihankintakonepaja, jonka ydinosaamista on CNC-koneistus. Olemme teollisuuden alihankinnan ammattilaisia ja meillä on 40 vuoden historia ja kokemus alihankintakoneistuksista ja muista teollisuuden töistä.

Toteutamme koneistusosiin ja tuotteisiin liittyvät kokonaisratkaisut aina koneistuksesta tuotteen kokoonpanoon ja viimeistelyyn asti.

Alihankintakonepajan palvelut

Olemme alihankintakonepaja ja yhteistyökumppani, joka pystyy toteuttamaan kokonaisuudet aina koneistuksesta hitsattuun rakenteeseen. Meiltä järjestyy myös rakenteen pintakäsittely, lämpökäsittely ja maalaus.

  • Koneistus
  • Hitsaus
  • Laserleikkaus
  • Vesileikkaus
  • Plasmaleikkaus
  • Pintakäsittely
  • Lämpökäsittely

Ota yhteyttä ja kerro koneistustarpeestasi

Valmistamme uusi tuotteita ja teemme kunnossapitotöitä

Alihankintakonepaja Kauniston Koneistamo on keskittynyt pääasiassa uusien tuotteiden valmistukseen. Teemme piirustusten ja sähköisten mallien mukaisia tuotteita teollisuuteen sekä yrityksille. Valmistamme muun muassa komponentteja ja suurempia rakenteita teollisuuden tarpeisiin. Jonkin verran teemme myös kunnossapitotöitä sekä koneistamme esimerkiksi korjausosia koneisiin.

Toteutamme tuotteet valmiiden kuvien perusteella – varsinaista suunnittelupalvelua emme siis tarjoa, mutta teemme toki tarvittaessa yhteistyötä asiakkaan suunnittelijan kanssa koneistettavuuden parantamiseksi. Avustamme tarvittaessa myös materiaalien valinnoissa.

Voit sopia kanssamme myös vuosisopimuksen

Vuosisopimus tarkoittaa sujuvuutta ja varmuutta. Asiat lyödään kerralla lukkoon ja epävarmuus jää pois. Alihankintakonepajamme varaa sovitun kapasiteetin vuosisopimusasiakkaillemme ja toimitamme sovitut tuotteet sovitussa aikataulussa.

Vakioasiakkaitamme palvelemme myös tuotekehityksessä ja pohdimme yhdessä esimerkiksi, miten tuotteiden valmistettavuutta voisi parantaa.

Taitava ammattiporukka on suurin vahvuutemme

Työporukkamme on pieni ja kaikki ovat oman alansa huippuammattilaisia. Myös materiaaliosaamisemme on vahvaa ja monipuolista. Työstämme myös vaikeasti työstettäviä materiaaleja laadukkaasti – tämän mahdollistavat modernit koneet ja osaava henkilökunta.

Toimituksemme on nopea ja luotettava sekä työnlaatumme korkea. Meillä on käytössä myös laatujärjestelmä, joka perustuu SFS-EN ISO 9001: 2008 standardiin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää koneistuspalveluista

Alihankintakonepajan tuottama siipipyörä

CNC-sorvaus alihankintakoneistuksena

Vinssi alihankintakonepajaltamme
 

Yhteydenotto

Suosittele meitä:

Osuma.fi